Menţine zâmbetul întregii familii

Dr. Uchenna Okoye îți împărtășește sfaturile sale de expert pentru a menține sănătatea dinților copiilor tăi.

Crearea timpurie a unei rutine eficiente de menținere a sănătății dentare înseamnă dinți mai sănătoși, dar și mai puține toane. Urmează aceste sfaturi de la expertul în zâmbete Oral-B, Dr. Uchenna Okoye și menține sănătatea dinților copilului tău:

  • Când să începi? Este important să începi să speli bebelușul pe dinți, imediat ce aceștia au apărut. Acest lucru îl va obișnui cu senzația pe care periuța de dinți pentru bebeluși o provoacă și îl va ajuta să perceapă spălatul pe dinți ca parte integrantă din rutina lor zilnică. Cu cât începi mai devreme, cu atât mai ușor îți va fi mai târziu să stabilești obiceiuri sănătoase.
  • Foloseşte produsele potrivite. Recomand utilizarea produselor speciale pentru copii. Există paste de dinți și periuțe manuale și electrice special concepute pentru copii. Oral-B are o gamă largă de produse, care conține tot ceea ce ai nevoie pentru a combate deteriorarea dinților.
  • Alege dimensiunea potrivită. Înainte de a începe, asigură-te că cel mic folosește periuța de dinți adecvată dimensiunii gurii lui. Este crucial ca micuții să folosească o periuță de dinți special concepută pentru ei. În cazul în care capătul de periaj este prea mare, ei nu vor putea ajunge să perieze și dinții din spate, astfel permițând plăcii bacteriene să se formeze acolo.
  • Folosește doar cât ai nevoie. Folosește o cantitate cât un bob de mazăre de pastă de dinți cu fluor, ca dinții copilului tău să fie mai puternici. Încurajează-i pe cei mici să perieze cu mișcări circulare și să se asigure că au periat fiecare dinte.
  • Ajută-l! Până în jurul vârstei de opt ani, este important ca părinții (sau un adult) să îi ajute pe copii să se spele pe dinți, ca să se asigure că fac acest lucru corect. De asemenea, pe copii îi ajută foarte mult să vadă un părinte spălându-se pe dinți, pentru a putea observa tehnica de periaj corectă. Dacă vrei să-l ajuți pe cel mic să învețe tehnica corectă de periaj, spală-te pe dinți odată cu el.
  • Manual sau electric? Părinții ar trebui să se gândească la achiziționarea unei periuțe electrice odată ce copilul a împlinit vârsta de trei ani și să se asigure că își supraveghează micuții în timpul utilizării. Acesta nu este doar un mod de a face periajul dentar mai distractiv, ci reprezintă și un instrument de a face periajul corect mai distractiv și mai ușor de învățat pentru cei mici. Periuța Oral-B Stages Power este o primă periuță electrică excelentă pentru copii, care va transforma spălatul pe dinți în distracție!
  • Sfat de top. Recomand utilizarea tabletelor cu substanță de contrast, ca să le poți arăta copiilor vizual ce zone ratează. Zonele cu placă bacteriană se colorează în roz sau violet, iar cu cât culoarea este mai intensă, cu atât mai veche este pe dinți. Majoritatea oamenilor folosesc aceste instrumente înainte de periaj, dar eu sugerez opusul. Folosește-le după periaj, așa încât copiii să își dea seama exact ce zone pierd din vedere. Acesta este un sfat excelent de îndepărtare a plăcii bacteriene și pentru adulți!


PRODUSE RECOMANDATE

Oral-B Frozen, reincarcabila, curatare 2D
Cumpără de pe eMAG.ro
Oral-B D12 Vitality, Editie Star Wars
Cumpără de pe eMAG.ro
Oral-B Mickey Mouse, curatare 2D, cronometru muzical
Cumpără de pe eMAG.ro